Emporia mobiltelefon med tilbehør!

Der er til emporia mobiler produceret en hel del tilbehør. Blandt andet har man mulighed for at få et rigtigt dejligt etui til en del af emporia mobil telefonerne.

Etuierne til de små og lette emporia mobil telefoner er alle udarbejdet i ægte læder med magnetlåse. Det at have sin emporia mobil i et etui, gør selvfølgelig, at man beskytter sin mobil mest muligt mod ridser og tab. Det er alle meget lækre og bløde i deres design.

Der findes etuier til flg. emporia mobiler:

Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at købe:

så man altid har mulighed for at tanke mobilen op med strøm, også når man er på farten!

 Med et fast ståsted f. eks. reolen eller skrivebordet til bordopladeren, så ved man altid hvor den er!

Hvis man har brug for en ekstra oplader, eller har glemt hvor man sidst havde den!

Emporia mobiler er alle lette og nemt forståelige - ingen avancerede funktioner eller menuer!

Alle er de produceret i et let tidsløst design med megen ældrevenliughed for øje.

Emporia er senest kommet med ELEGANCEplus GPS, der såvel som nødkald også har GPS - funktion indbygget!

Dejlige funktioner, så ældre kan føle sig mere trygge i hverdagen! Med de nye funktioner er hjælpen altid nær!!!

 

 
Et billigt mobil abonnement er ikke tilbehør til din Emporia mobil

Alt for mange anser i dag et billigt mobil abonnement som værende blot tilbehør til deres Emporia mobil (Emporia tilbehør), men det er helt forkert. Det gale abonnement kan blive rigtigt dyrt i sidste, hvilket vi gerne viser her!

Lad os lave to udregninger. Anser du et billigt mobil abonnement som værende Emporia tilbehør, og har du i stedet et lidt dyrere abonnement, hvor du måske ikke får brugt al din data og SMS’er, men til gengæld stadig betaler 150kr om måneden, har du på 2 år brugt 3.600kr på din Emporia mobiltelefon. Mindst. Og et sådant abonnement er meget normalt den dag i dag, både hvis du har en Emporia mobiltelefon eller en iPhone!

Har du i stedet valgt et billigt mobil abonnement, hvor du måske betaler 50kr om måneden, fordi dit behov med en mobiltelefon fra Emporia simpelthen ikke er større, betaler du på 2 år sølle 1.200kr. Så har du sparet 2.400kr - og hvem kan ikke bruge det?

Du kan eventuelt bruge de penge, du sparer med et billigt mobil abonnement, til at købe reelt Emporia tilbehør. Sådanne eksempler på Emporia tilbehør omfatter blandt andet covers til din Emporia mobil, et Bluetooth-headset, nye batterier, høretelefoner og des lignende. Du kan typisk købe Emporia tilbehør samme stod, som du købte Emporia mobiltelefon ved til at starte med. Dette gælder naturligvis både, hvis du ønsker at købe Emporia tilbehør i almindelige, fysiske butikker eller på nettet - du kan, i øvrigt, også nemt købe et billigt mobil abonnement på nettet, nu du er i gang.

Vælg et billigt mobil abonnement til at starte med og brug de mange penge, det er muligt at spare på at købe Emporia tilbehør til din telefon. Hvad end du sidder med Emporia Life Plus, Emporia Solid, Emporia Talk Premium eller en helt fjerde mobil fra østrigerne, findes der masser af Emporia tilbehør og et godt, billigt mobil abonnement til denne!

 
Tilbehør til mobiltelefoner til ældre

En ting er mobiltelefoner til ældre. Her kan man få en tilpasset mobiltelefon, så man selv med hæmmet syn, motorik og hørelse kan få glæde af nymodens teknologi – men en helt anden ting er tilbehør til mobiltelefoner til ældre.
Med tilbehør til denne type af mobiltelefoner har man mulighed for at få en endnu bedre oplevelse ud af mobiltelefonen, og rette op på nogle af de eventuelle irritationspunkter, man uden tvivl vil støde på før eller siden.

Typer af tilbehør til mobiltelefoner til ældre
Først og fremmest findes der et væld af forskellige tasker og måder at opbevare mobiltelefonen på. Er man ikke typen, der altid har en stor lomme ledig, kan dette være en stor forskel. Man kan bære telefonen om nakken, håndled og des lignende – hvad man foretrækker. Desuden findes der et væld af deciderede tasker med specielindrettede lommer til telefonen.
Det er også muligt at få variationer af opladere til mobiltelefoner til ældre. Dén ene oplader, man får med mobilen, er ikke altid nok. Derfor kan man få bordladere, rejseladere og dobbelt-ladere, hvilket lader en oplade flere mobiltelefoner på én gang. Dette er især nyttigt, hvis man har flere mobiltelefoner til ældre i hjemmet – én til hver beboer?

Beskyt dine mobiltelefoner til ældre mod fald
Også etuier beregnet til beskyttelser af alle ens mobiltelefoner til ældre findes der. Nogle telefoner er bygget til at kunne klare slag og stød, men det er langt fra alle. Derfor kan det være en god idé at investere et par hundrede kroner i et passende etui, således at ens telefon overlever eventuelle stød og fald.
Producenterne bag mobiltelefoner til ældre gør meget for, at man kan få så meget ud af ens mobiltelefon som overhovedet muligt. Dette sker blandt andet ved hjælp af de mange typer af tilbehør – der er helt sikkert også noget, der kan gøre din hverdag nemmere!

 
Tilbehør til emporia mobiltelefoner

emporia har undersøgt ældres ønsker om tilbehør til den nye serie mobiltelefoner til ældre, og det er der kommet et bredt tilbehørs program ud af. Ældre vil have smarte og funktionelle etuier til at beskytte deres mobiltelefon. Og gerne en strop til at tage om håndledet, så mobilen, den tro følgesvend er i sikre hænder. Men ældre har forskellige ønsker og behov, derfor er der også en taske i smart tærnet design til transport af mobiltelefonen. Det komplette tilbehørsprogram til emporia mobiltelefoner indeholder også bordlader til mere enkel opladning af mobiltelefonen, rejselader, hovdsæt mm.